Hvad kan vi tilbyde dig

Lad os hjælpe dig - så du kan koncentrere dig om din kerneforretning.

Den daglige drift af din virksomhed, hvad enten den er stor eller lille, er præget af stigende antal administrative opgaver. Løn, moms og skat er bare en del af opgaverne. Derudover er der krav fra kunder, leverandører, lovgivning o.s.v.. Alt sammen noget, som tager tid fra det væsentlige - nemlig indtjeningen i din virksomhed.

At drive virksomhed stiller store krav til dit overblik. Det kan være svært at orientere sig i både den lokale, nationale og globale jungle af krav og muligheder.

Derfor har du brug for en revisor, der både kan hjælpe dig med de praktiske udfordringer og samtidig kan rådgive dig, så du udvikler din virksomhed i den rigtige retning.

 

Bogføring   Vi kan foretage al bogføringsarbejde for din virksomhed. Sammen finder vi lige præcis den løsning som passer bedst for dig.
     
Administration   Vi sørger for at deadlines overholdes for eksempelvis, moms, A-skat, lønsum m.m.
     
Regnskab   Årsrapporten er det endelige produkt, som selvfølgelig skal opfylde lovgivningens krav og afleveres til tiden.
     
Skat   Lad os hjælpe dig med at optimere skatten, indberette selvangivelser m.m.
     
Revision / review   Vi giver dit regnskab/årsrapport troværdighed gennem vor revision eller vort review.
     
Rådgivning   Forudsætningerne for at drive virksomhed ændres hele tiden, lad os hjælpe dig med generationsskifte, opstart af virksomhed, stiftelse af selskab, omdannelse til selskab og meget mere.
     
Budget   Budgetter er et godt styringsværktøj for din virksomhed. Lad os hjælpe dig med at få dine målsætninger omsat til et resultat- og likviditetsbudget.
Rådgivningsgruppen ApS | CVR: 29316996 | Gladsaxe Møllevej 21, 1., 2860 Søborg - Danmark | Tlf.: 39 57 03 00 | info@raadgivningsgruppen.dk