Lidt om os i Rådgivningsgruppen

Vi engagerer os i din virksomhed og sætter en ære i, at have et nært og personligt samarbejde med dig og dine medarbejdere, hvor tillid er sat i højsædet.

Vi henvender os primært til mindre og mellemstore virksomheder og servicerer et bredt udsnit af forskellige virksomheder i mange forskellige brancher.

Vi er stolte af vores fag og leverer en høj kvalitet i opgaveløsningen. Vi sørger for at holde vores viden ajour og følger med i nye tiltag.

Vi har mod på de forandringer vi altid vil være udsat for og er bevidste om, at vi konstant skal være omstillingsparate, fleksible og innovative.

Grundlæggende sætter vi krav om høj moral fra os selv samt vore kunder - dog altid med dine økonomiske interesser i højsædet.

Arbejdsliv og privatliv skal være i balance. Vi sætter en ære i at være nærværende overfor hinanden, tage vare på hinanden og give plads til forskellighed.


   
         
Johnny
Reg. Rev., FSR
Cand. Merc. Aud.
Adm. Direktør
Partner
 
Charlotte
Manager /
Rev. assistent
  Annette
Sekretær
Rådgivningsgruppen ApS | CVR: 29316996 | Gladsaxe Møllevej 21, 1., 2860 Søborg - Danmark | Tlf.: 39 57 03 00 | info@raadgivningsgruppen.dk